Publicado el Deja un comentario

Els Reis Mags d’Orient visiten el barri del Viver

  La passada nit dels Reis (dia 5 de gener de 2018) tornarem a tenir la sort de comptar amb les Seves Majestats els Reis Mags de l’Orient. Tot a punt!… a les 20 h en punt sortiren les carrosses acompanyades per una fila de motoristes que obrien pas a l’estrella que acompanyava als Reis… Paquets de regal, bolles de colors, fins i tot un homenet de neu els acompanyàvem!, sense oblidar als «increïbles» Tambors per la Pau que deixaven un estel de música davant els Reis….
I Finalment una carossa gegant amb la xemeneia que donava calentor als reis i des d’on es llançaven caramels de tots els sabors…i com no!, els imbatibles ajudants dels reis, els seus patges, que durant tot l’any s’encarreguen d’ajudar als infants de forma anònima…

Tota la màgia és sempre possible si es creu… i nosaltres hi creiem de veritat en què el somriure, la il·lusió i la felicitat dels infants (els petits i els que som grans!) està per sobretot!

Vos desitgem un bon any ple de bones intencions.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.