Publicado el Deja un comentario

Oh! Benvinguts, passeu, passeu…

El dia 22 de maig de 2016 tengué lloc la inauguració d’un nou esplai al barri del Vivero. Un esplai impulsat des de Jovent i en el que s’ha treballat amb intensitat des de l’any 2015. Durant aquests temps hem aconseguit un grup de joves motivats i implicats, que han adoptat un nivell de compromís prou important per a continuar com a voluntaris en la tasca educativa de l’esplai. Aquest grup de Joves va ser el primer grup de treball de l’esplai i sempre seran recordats per a tots com a ORIGEN.

Gràcies al suport del Rotary Club Mallorca, encapçalat pel RC Juníper Serra, no només econòmic, sinó d’empenta i creença en el projecte; així com de les entitats socials del barri que ens han obert les portes i amb les que ja fa un curs que treballem, aquesta realitat es va fer possible el dia 15 d’octubre de 2016.

Enguany, podem dir que el nostre club, el germà petit del nostre estimat Club d’Esplai Jovent, ja fa un any de treball directe amb els infants i joves del barri… un barri ple de gent increïble que ens ha obert les portes del seu cor i de la seva confiança.

Gràcies a tots i totes els que creieu al projecte

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.