Publicado el Deja un comentario

INSCRIPCIONS ACTIVITATS D’ESTIU

I avui fa just tres mesos que us pujaven un post explicant que preparàvem l’estiu! 
Les activitats que tenim programades ja les sabeu!, però ara ja és hora d’iniciar les inscripcions, per tant, a partir de demà dimecres podeu passar per la secretaria a fer les inscripcions i el pagament de reserva de places. 
Important, recordeu que els participants de les activitats ordinàries de l’esplai de dissabte, tindreu prioritat als campaments. 

Les dates d’inscripció acaben el dissabte 9 de juny per als campaments i es perllonguen fins al 16 de juny per als que han de participar en l’escola d’estiu a partir del 25 de juny i juliol. Per als que estau interessats a inscriure’ls el mes d’agost i setembre, durant el mes de juliol, si hi ha places, ho podreu fer, però sempre amb una setmana mínima d’antelació. Les dates previstes, si hi ha demanda, seran del 25 de juny fins al 7 de setembre.

Els documents que cal presentar per a les inscripcions són: (fotocòpies) DNI participant, DNI persona que autoritza, targeta sanitària, vacunes i fotografia actual.

Ja us esperem!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.