Publicado el Deja un comentario

Preparem l’estiuuuuuuuu! fiu-fiu!

Molts, potser, pensareu que som massa exagerats per ja estar parlant de les activitats d’estiu, … però és important tenir les coses fermades per poder dur endavant el projecte educatiu!
Enguany donem una passa més i afegim un altre campament perquè hem crescut!!! 

Els campaments i colònies d’estiu són activitats educatives que es fan en contacte directe amb la natura i de forma intensa. De vegades l’estada es fa en tendes de campanya o casals de colònies. Són espais increïbles a on els aprenentatges, les relacions i el valor que se li dóna a les coses senzilles, està per sobre a tot… Un ambient de col·laboració i participació a on tots prenem part, des dels més petits fins als monitors i monitores que convivim. 

El disseny dels nostres campaments i colònies té a veure amb el projecte educatiu de temps lliure de l’entitat i suposen la culminació de la feina feta durant tot el curs escolar. Tot i que el projecte Jovent té anys d’experiència, al barri fa dos anys que estam en funcionament i encara hi ha moltes famílies que no sabem què fem i quan ho fem. És per això que les activitats d’estiu poden ser un reclam per a donar-nos a conèixer i que més infants i joves puguin gaudir de passar un temps lliure educatiu en bona companyia.

A part dels campaments, altra de les activitats que desenvoluparem serà l’escola d’estiu. L’estiu passat, a petició de les famílies, posarem en marxa el servei i la participació va ser important per a nosaltres. De fet, alguns dels infants i joves que gaudiren de les activitats entre setmana, han iniciat una nova etapa de club!

Us animen perquè pugueu difondre la notícia! Penseu que els participants de les activitats ordinàries de l’esplai de dissabte, tindreu prioritat. Ben aviat tindrem la reunió informativa per tal d’anar avançant més informació. Igualment, hem afegit una pàgina a la web dins l’apartat «Espai Famílies», un enllaç que es diu «Estiu 2018«,  on anirem actualitzant tota la informació.

A manera de resum adjuntem les dades dels grups, dates i destí dels tres campaments o colònies d’estiu:

  • Primera Secció, Exploradors  (nascuts entre el 2012 – 2009) del 3 al 8 de juliol – Casal de Colònies de Sant Guillem i Sant Antoni, a la Colònia Sant Pere (Artà)
  • Segona Secció, Robinsons (nascuts entre el 2008 – 2005) del 16 al 22 de juliol- Campament de la Victòria (Alcúdia)
  • Tercera Secció, G13 + (nascuts entre el 2004 – 2001) del 9 al 15 de juliol – Torre de Son Ganxo, Punta Prima (Menorca). Aquest torn no accepta participants que no siguin socis de l’entitat.

I sobre l’Escola d’estiu: juliol i agost. Juny i setembre subjecte a demanda. Horaris:

Activitats de l’escola d’estiu, de les 9 a les 14 h.

Servei de Matinet des de les 7.30

Servei de Menjador i activitats fins a les 16 h.

Les edats per a les que està prevista l’activitat son els nascuts a partir del 2013 d’ara endavant.

Una forta aferrada

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.