Publicado el Deja un comentario

RESPECTA! aportacions al Pacte Social contre les Violències Masclistes

El passat 13 de febrer, el nostre esplai es va afegir al Pacte Social contra les Violències Masclistes de l’IB DONA. Les finalitats de la nostra associació són educatives, dins el marc de la pedagogia social, l’educació no formal, l’educació en valors i la promoció d’hàbits i estils de vida saludable. D’aquesta manera volem aportar opcions dins l’educació en el temps lliure durant el creixement i la maduració dels infants i joves a partir de la seva autonomia. 
Amb el nom RESPECTA treballam de forma transversal a la proposta educativa de l’esplai. Amb la intenció d’educar als infants i joves en la igualtat, rebuig de conductes violentes siguin del tipus que siguin i aportarem la nostra llavor per tal de contribuir en una societat que volem més cívica i respectuosa.

 

També donarem suport a totes les dones i homes que defensen la igualtat de gènere. Deixam un conte preciós que és interessant per a tots i totes!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.