Escola d’Educadors Jovent

Hola! Hola! Sóc Sofia, la imatge de l’Escola d’Educadors JOVENT. Com podeu veure sóc una mussol molt simpàtica que representaré a l’escola en molts aspectes.

La nostra escola es va crear amb l’objectiu d’oferir directament als voluntaris i voluntàries dels esplais Jovent, Utopia Jovent i Fent Camí Jovent una formació reconeguda per l’administració balear i que a més és necessària per poder exercir com a monitor/a i/o director/a de temps lliure. Durant aquests anys també hem arribat a altres joves d’altres esplais que han decidit fer la formació amb nosaltres.

D’aquesta forma podem oferir, no només l’experiència, sinó també un reconeixement de la pròpia formació.

A part d’aquests cursos de monitors/es i directors/es de temps lliure, oferim altres tipus d’accions formatives com són tallers, monogràfics, seminaris i especialitzacions per complementar la formació en aquest àmbit socieducativo.

Per poder optar a la formació cal complir una sèrie de requisits mínims marcats per l’administració i també pel centre. Igualment l’oferta està oberta a qualsevol persona que compleixi aquests requisits, independentment que sigui o no voluntari en un club JOVENT. Els preus de la formació si que seran diferents, per la qual cosa els nostres voluntaris tindran una bonificació directa.

Per a més informació podeu dirigir-vos a l’apartat de la web propi de l’Escola de Formació o bé a la pàgina de facebook  www.facebook.com/escolaeducadorsJOVENT